Odbojkašice Zvezde slave pobedu sa navijačima (MN Press)
Odbojkašice Zvezde slave pobedu sa navijačima (MN Press)

Bojana Drča: Porodica mi daje snagu da se nosim sa treninzima, pobedama i porazima

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.04.22. | 12:06

"Nadam se novoj duploj kruni, ovog puta da je osvojim kao mama", rekla je kapiten Crvene zvezde

Mali Relja i dalje nije potpuno svestan šta mama radi, ali je na svakoj utakmici u prvom redu na tribinama kako bi joj pomogao da bude još bolja. Bojana Drča ove sezone diriguje igrom Crvene zvezde i nada se da će kao i u prethodnom mandatu ponovo uspeti da osvoji duplu krunu.

Dva puta je to uspevala kada je bila na početku karijere, a sada je jedna pobeda deli od trećeg poduhvata. Crveno-bele su gubile 2:1 u seriji od Uba, a onda su na Banjici režirale veliki povratak i izjednačile u finalnoj seriji.

Izabrane vesti

"Drago mi je da smo uspele da pobedimo četvrtu utakmicu, sigurno da je psihološki bilo teško i Ubu i nama. One su igrale svoju igru, pravile su razliku, stizale kad se mi odlepimo... Srećna sam što smo se vratile i trijumfovale. Sad tek predstoji borba i ono najbitnije. Spremićemo se maksimalno i potrudićemo se da osvojimo još jedan trofej u sezoni", rekla je kapiten Crvene zvezde Bojana Drča.

Peti obračun je na programu u ponedeljak od 19 časova na Ubu. Posle furiozne pobede pa dva maksimalna poraza, dame sa Marakane su pokazale da mogu da izvuku trijumf kad je veoma dramatična situacija.

"Stvarno od početka želimo da taj trofej bude naš. Držale smo se, igrale smo baš sve za jednu, jedna za sve. Tako da sam srećna, ali najbitnije nas tek čeka. Sigurno da neće biti lako. Verujem da će i Ub i mi dati sve od sebe. Svako od nas želi titulu, biće zanimljiva i uzbudljiva utakmica. Ja se nadam da ćemo mi izaći kao pobednice".

Dve duple krune sa Crvenom zvezdom Bojana već ima...

"Valjda će biti još jedna, sada kao mama. Bilo bi lepo, volela bih", uz osmeh priča kapiten.

Povratak u Beograd za nju nije bio korak unazad, jer odbojka više nije najbitnija stavka u njenom životu.

"Posle deset godina sam kod kuće i prioritet mi je Relja i to da sam s njim. Porodica je sa mnom, to mi daje više snage da se nosim sa treninzima, utakmicama, pobedama, porazima".

Mali je još da bi navijao, ali se s vremena na vreme oglasi da mama zna da je tu.

"Čujem ga kad zaplače. Daje mi to sve snagu i stvarno bih volela još i ovaj trofej da osvojimo", podvukla je Bojana Drča.


tagovi

Bojana DrčaŽOK Crvena zvezdaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara